Permanente Make up

Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van permanente make up. Bij ons is het mogelijk om verschillende behandelingen in te plannen. Denk bijvoorbeeld aan Microblading, Powderbrows, Combibrows, Eyeliner en lip contouren. Lees hieronder alles over de verschillende behandelingen.

Er vindt altijd eerst een intake-gesprek plaats, zo kunnen we samen kijken welke behandeling het beste bij jou past!

permanente make up delfzijl

Microblading

Microblading is een techniek waarbij semi-permanente make-up wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden 1 voor 1 lijntjes met natuurlijk pigment in de vorm van haartjes aangebracht, net onder de bovenste huidlaag. In tegenstelling tot een tatoeage wat machinaal wordt aangebracht gebeurd micro lading volledig handmatig. Met de hand worden er strokes in de vorm van haartjes gecreëerd wat een natuurlijk en subtiel resultaat geeft. 

Powderbrows (Momenteel populair)

Bij powderbows wordt er een zachte schaduw gecreëerd achter de bestaande wenkbrauwen. Dit gebeurt middels een naaldje dat met pigment kleine stippeltjes (pixels) creëert in de huid. Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben is het ook mogelijk om een overloop van licht naar donker te realisteren (ombré). Het resultaat? Mooie, zachte, poederachtige wenkbrauwen met een opgemaakte uitstraling.

Combibrows

Twijfel je tussen microblading en powderbrows: kies dan voor combibrows. Met deze techniek wordt de aanzet van de wenkbrauwen gerealiseerd middels microblading met een overloop naar powderbrows.

Eyeliner

Eyeliner wordt toegepast door middel van een PMU apparaat met een naald/hygiëne module. Met kleine bewegingen worden de pigmenten onderhuids aangebracht. Op de oogleden wordt eerst een verdovende crème aangebracht zodat u minder pijn ervaart tijdens de behandeling. Met een PMU eyeliner wordt pigment in de huid van je ooglid aangebracht, vaak aan de wimperrand. Je hebt verschillende soorten eyeliners. Een eyeliner geeft optisch een diepte aan de ogen. Zo kunnen de ogen groter lijken de wimpers voller en geeft het een frisse blik. Er zijn verschillende stijlen:

  • Eyeliner wings
  • Eyeliner end
  • Babyliner
  • Onder-liner

Lip contour

Permanente make-up voor de lippen kan asymmetrische lippen optisch symmetrisch maken, kan smalle lippen voller laten lijken en kan vale lippen meer kleur geven. De pigmenten voor de lippen zijn heel divers, van echte fellere lipstickkleuren tot zeer natuurlijke kleuren waarbij het anderen niet opvalt dat je permanente make-up hebt. Wanneer de huid om te lippen meer rimpels krijgt, blijft de lippenstift steeds lastiger op de goede plek. Ook hier biedt PMU voor de lippen een mooie uitkomst.
Je kan bij ons terecht voor:

  • Full lips
  • Ombre lips
  • Lip liner
Direct afspraak maken
Chat openen
Hallo!
We helpen je graag als je een vraag hebt.