Amira

Over ons

_

Amira Beautycare is dé beautysalon van het hoge noorden.
In september 2021 opende Batoel Hassan de deuren om klanten (nog meer) te laten stralen. Batoel zou je kunnen kennen van de Krullenclub, waar ze als haarspecialist verschillende krullenbehandelingen verricht. Het ondernemen zit haar in het bloed en door de vraag naar een goede beautysalon heeft ze deze stap genomen.
Zo ging er een wens in vervulling en kreeg Delfzijl er een nieuwe beautysalon bij. Onze super gedreven schoonheidsspecialisten en stylisten kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

Amira Beautycare is te vinden aan de Waterstraat 35 in Delfzijl, schuin tegenover de Krullenclub. Bij ons draait het om jou. Het team streeft elke dag naar een optimale beleving van de klant. Jij vraagt, wij luisteren en denken graag met je mee. Samen gaan wij voor het beste resultaat. Het is onze missie om jou te laten stralen, zodat wij jou met een meer dan tevreden gevoel de deur uit laten gaan.

Ons personeel beschikt over verschillende specialisaties en volgt regelmatig professionele trainingen en cursussen. Op deze manier realiseert Amira Beautycare vernieuwende behandelingen en zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en beautyontwikkelingen. Naast de reguliere openingstijden ben je, in overleg, ook in de avonduren én op zondag van harte welkom. Zien we je snel?

Direct afspraak maken
Chat openen
Hallo!
We helpen je graag als je een vraag hebt.