Brow bar

Je wenkbrauwen maken je uitstraling. Daar zijn wij het allemaal mee eens, wij bieden dan ook verschillende wenkbrauw behandelingen aan zoals Henna brows en shaping. Ook zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends zoals Brow Lamination & Threading. Lees hieronder meer informatie over onze behandelingen.

Brow Lamination

Brow Lamination is de nieuwste trend op het gebied van wenkbrauwen, waarbij gebruik wordt gemaakt van je eigen natuurlijke wenkbrauwharen.
Bij veel mensen is deze behandeling ook wel bekend als de browlift, dit is een andere naam hiervoor. Bij de Brow Lamination lamineren wij als het ware de eigen haartjes in de gewenste richting, dit kan door middel van speciale lotions. De wenkbrauwharen worden zacht door deze lotions en kunnen naar wens in elke richting worden gekamd.

Met de Brow Lamination zijn er verschillende ‘ BROWS ‘ mogelijk. Je kunt gaan voor de Fluffy Brows dit is de meest bekende vorm van de Brow Lamination, je haartjes worden hierbij mooi omhoog gelift waardoor je wenkbrauwen breden en voller lijken. Ook kan je kiezen voor Naturel Brows dit is een wat natuurlijkere optie waarbij de wenkbrauwen schuin omhoog worden gezet. Er zijn veel andere opties mogelijk & wij passen de wenkbrauw aan naar jou wensen. THE CHOICE IS YOURS

Voor wie is de brow lift geschikt?
– Voor mensen die het beste uit hun eigen wenkbrauwharen willen halen en perfect gevormde wenkbrauwen willen hebben.
– Speciaal voor diegene met stugge wenkbrauwharen waarbij wenkbrauwgel niet het gewenste resultaat geeft.
– Mensen die geen raad weten met hun eigenwijze wenkbrauwharen die criss-cross staan en alle kanten behalve de gewenste kant op.

wenkbrauwen beautysalon Delfzijl

Hennabrows

Henna brows is één van de nieuwste behandelingen op gebied van wenkbrauw. Henna brows is het zusje van normaal wenkbrauwen verven maar dan net intensiever. Met henna brows verven wij niet alleen de haren zoals bij normale wenkbrauw verf maar laten we ook een afdruk achter op de huid die gemiddeld 2-9 dagen blijft zitten. Dit verschilt per persoon en huidtype, heb je een drogere huid dan zal de henna beter blijven zitten. Heb je een vettere huid dan is de henna afdruk sneller van de huid af. Bij de behandeling shapen wij ook de wenkbrauwen door te waxen/epileren/bijknippen of gebruik te maken van threading (draad). Als je een voorkeur hebt horen wij dit graag voor de behandeling, zodat alles naar wens wordt uitgevoerd.

Met henna hebben wij veel verschillende kleur keuze, voor blonde types tot mensen met donker haar. Voor ieder wat wils. We bespreken samen de wensen en adviseren wat wij denken dat het beste is voor jou.

Henna is in het begin donkerder dan de Brow Classis, dit is normaal en trekt na een paar dagen weer wat weg. We zeggen altijd ‘ Des te donkerder de henna in het begin is en het misschien wat té is, des te langer en mooier het blijft zitten. ‘ Het is maar net wat je zelf natuurlijk het liefste hebt. Gemiddeld blijft de verf 4-6 weken in de haren zitten dus deze blijven langer donker dan bij de Brow Classic.

Voor het beste en mooiste resultaat is het een advies om de wenkbrauwen 4 weken te laten groeien zodat wij een goeie vorm in de wenkbrauw kunnen maken. Om het beste resultaat te behouden raden wij je aan gemiddeld elke 6 weken terug te komen.

Henna brows is helaas niet geschikt voor iedereen, bij 1 van deze onderstaande punten kan je helaas geen henna brows laten zetten:

  • Bij schaafwonden/brandwonden/infecties in de behandelzone
  • Zwelling rond de behandelzone
  • Recent haarverlies (indien dit het geval is laat de klant dan eerst dokteradvies vragen)
  • Onlangs chemotherapie gehad, na de chemotherapie mag het wel weer
  • Bij zwangerschap is het op eigen risico i.v.m. hormonen

Ook voor henna is de aftercare weer belangrijk, houdt hier rekening mee. De volgende punten moeten worden gehanteerd voor het beste resultaat:

  • Vermijdt water de eerste 24 uur (dit is inclusief sauna, intensief sporten & gebruik maken van de zonnebank)
  • Vermijdt producten op oliebasis in het gebied van de wenkbrauwen
  • Des te langer je de henna brows droog houdt, des te mooier ze zullen blijven zitten
  • Kam de wenkbrauwen dagelijks rustig door met het borsteltje dat je meekrijgt na de behandeling

Wenkbrauwen shapen

Brow Classic 
De Brow Classic, ookwel bekend als het verven van de wenkbrauwen is een veel gekozen dienst in onze salon. Bij de Brow Classic verven wij de wenkbrauwen, dit laat soms een lichte afdruk achter op de huid. Deze afdruk op de huid is niet te vergelijken met de afdruk die de henna achter laat.

Bij de Brow Classic shapen wij de wenkbrauwen door te waxen/epileren/bijknippen of gebruik te maken van threading (draad). Als je een voorkeur hebt horen wij dit graag voor de behandeling, zodat alles naar wens wordt uitgevoerd.

Voor het beste en mooiste resultaat is het een advies om de wenkbrauwen 4 weken te laten groeien zodat wij een goeie vorm in de wenkbrauw kunnen maken. Om het beste resultaat te behouden raden wij je aan gemiddeld elke 6 weken terug te komen.

De Brow Classic heeft verder geen aftercare nodig.
Je kan de brow classic ook zonder verven doen, dan is het de brow classic shapen. Puur om je wenkbrauwen netjes te houden!

wenkbrauw shapen delfzijl
Direct afspraak maken