Lash bar

Ben jij klaar met de wimperkruller en mascara? Dan hebben wij de oplossing voor jou.Wij bieden verschillende mogelijkheden aan zoals wimperextensions en lash lift. Bij een lash lift worden de natuurlijke wimpers gelift voor een mooi effect. Dit blijft ongeveer 6-8 week. Wimperextensions heb je in verschillende soorten, zo heb je de one by one en de volume wimperextensions. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Lees het hieronder.

wenkbrauwen beautysalon Delfzijl

One by One Wimperextensions

Met de one by one techniek wordt er op elk natuurlijk wimperhaar één extension geplaatst met een speciale lijm die hiervoor geschikt is. In de salon maken we gebruik van verschillende krul/lengte wimperextensions, dit passen we per klant aan. We kijken naar de draagkracht van eigen wimpers, lengte van eigen wimpers en wat de wensen van de klant zijn. Hierna geven we een advies. Voor iedereen zijn er wimpers die perfect bij diegene passen.

Volume wimperextensions

De volume techniek ook wel bekend als de Russian Volume of 3d+ wimperextensions. Bij deze techniek plaatsen wij 3 of meer super dunne en lichte wimperextensions voor volume. De wimperextensions zijn veel lichter en zachter dan de extensions die we gebruiken voor de one by one wimpers, waardoor dit niet schadelijk is voor de eigen natuurlijke wimpers en deze goed kunnen doorgroeien.

Met de volume techniek zijn er veel opties mogelijk, van natuurlijk tot extreem. Dit kan overlegd worden met de styliste die de wimperextensions plaatst. We geven advies wat het beste en mooiste zou passen.

Lash volume lift

Ben jij ook zo zat van het gebruiken van een wimperkruller, terwijl het na bijwijze van spreke al na een halfuurtje weer naar beneden is gezakt ? Dan hebben wij dé oplossing voor jou ! De lash volume lift is een behandeling waarbij we gebruik maken van de eigen natuurlijke wimpers. Wij liften deze door gebruik te maken van hiervoor geschikte lotions. Eventueel verven voor een nog mooier resultaat. Ook brengen wij op het laatst een keratine serum aan die je wimpers voedt zodat ze extra verzorgd worden en goed sterk worden.

De lift blijft gemiddeld 6-8 weken mooi en goed, dit verschilt per persoon. Dit kan afhangen van niet goed uitgevoerde aftercare, hormonen, zwangerschap etc etc.

Ook voor de lash volume lift is er een aftercare, je hoeft deze niet te laten opvullen dat scheelt. Maar er zijn toch wat belangrijke dingen voor na de behandeling waar je rekening mee moet houden:

 • houdt de wimpers 24 uur droog (dit is inclusief sauna, intensief sporten en gebruik maken van de zonnebank)
 • Borstel de wimpers dagelijks door met het borsteltje die je meekrijgt na de behandeling
 • Vermijd producten op oliebasis rondom de ogen
 • Vermijd waterproof mascara, dit is niet goed voor de natuurlijke wimpers
 • Niet in de ogen wrijven
lash volume lift delfzijl

Extra informatie wimperextensions

Hoe lang de wimper extensions blijven zitten hangt van een aantal factoren af, zoals de groeicyclus. Deze is bij iedereen verschillend, gemiddeld heb je 90-120 wimpers per oog. Gemiddeld vallen hier dagelijks 3-5 van uit, dit gebeurd ook zonder wimperextensions alleen merk je dit dan (bijna) niet. Wij plakken (bijna) alle natuurlijke wimpers, de wimpers die het aankunnen. Omdat dit heel precies werk is nemen wij graag onze tijd om dit perfect te doen, vandaar dat er voor een behandeling voor een nieuwe set one by one 2 uur staat.

Voor een refill behandeling staat gemiddeld 1,5 uur omdat wij de wimpers ook reinigen, de ‘ oude ‘ uitgegroeide wimperextensions eraf halen en de wimpers opvullen, wij nemen liever onze tijd dat het perfect gedaan wordt dan afraffelen.

Het verwijderen van de wimpers raden wij aan om te doen in de salon, wij gebruiken hier een speciale soort gel voor die de lijm losweekt/oplost in een paar minuten waardoor je de wimperextensions er zo af kunt halen zonder dat het de eigen natuurlijke wimpers beschadigd.

Voorafgaand voor de behandeling van het plaatsen van wimperextensions is het belangrijk dat je het liefst 48 uur van te voren geen mascara meer draagt, zodat er een goeie optimale hechting is. Zorg dat er geen olie/viezigheid op of tussen de wimpers zit want dit belemmert ook de retentie, wij kunnen geen garantie in dit geval verzekeren. Dus kom met schone wimpers !

Helaas zijn wimperextensions niet voor iedereen geschikt, als je van je zelf hele dunne/korte/weinige/beschadigde wimpers hebt is het niet mogelijk om hierop een extension te plaatsen. Wij willen geen risico nemen en adviseren je om te wachten en de wimpers te laten groeien of aansterkten in dit geval. Mocht je advies hierover willen kan je altijd mailen naar ons of een bericht sturen.

De nazorg van de wimperextensions is heel belangrijk, wij kunnen nog zo goed ons werk uitvoeren als de klant thuis niet zorgvuldig de aftercare uitvoert kunnen wij geen garantie verzekeren van een goeie retentie. Hieronder de aftercare van wimperextensions:

 • vermijd water de eerste 24 uur (dit is inclusief sauna, intensief sporten & gebruik maken van de zonnebank)
 • Vermijd mascara & een wimperkruller
 • Vermijd producten op oliebasis rondom de ogen
 • Niet in de ogen wrijven
 • Niet aan de wimpers trekken
 • De wimperextensions gemiddeld 4/5x per week wassen met de lash foam, deze verkopen wij in de salon
 • De wimperextensions dagelijks 2x doorborstelen

Garantie:

Wij hebben in geval dat je komt met schone wimpers een garantie van 5 dagen, mocht je in deze 5 dagen veel uitval hebben m.u.v. de lash shed periodes dan kan je ons mailen of een bericht sturen en vullen wij het voor je op.

Direct afspraak maken