Nagelsalon

In onze nagelsalon bieden wij verschillende behandelingen aan. Je kunt kiezen uit Biab, Gellak en Gellak met verlenging. 
Hieronder vind je meer informatie over de verschillende behandelingen die wij aanbieden.
nagelsalon-delfzijl

NN Treatment (Natural Nail Treatment)

BIAB – Builder in a bottle
De nieuwe nageltrend! Wil jij stevige, natuurlijke nagels? Dan is BIAB de perfecte keuze voor jou. Het versterkt je eigen nagel en heeft een natuurlijke look. De BIAB gel is er in verschillende (neutrale) kleuren. Zit jouw kleur er niet bij? Geen probleem, je kunt de nagels afwerken met een gellak!

Hoe werkt BIAB?
BIAB is een behandeling met vele voordelen. Het is een zelf pinchend product, dat wil zeggen dat de nagel een natuurlijke C-curve creëert. De gel is zowel een primer als een basecoat. Je hebt dus geen extra producten nodig om de nagel te verstevigen. Ook heeft de gel een verzorgende werking voor je eigen nagels en geeft het door te verstevigen de kans om je eigen nagels te laten groeien. BIAB blijft tot wel 4 weken zitten. BIAB is niet geschikt om de nagels te verlengen.

* Bij elke behandeling wordt een geheel nieuwe treatment uitgevoerd. Dit wil zeggen dat het product volledig verwijdert wordt. 

*Heb je nog producten op je nagels van een andere salon, dan kan je het beste even contact opnemen zodat wij genoeg tijd kunnen plannen

*Wij behandelen in principe geen trauma nagels. Maar hierover kan je wel advies opvragen.

De voordelen op een rijtje:

  • De vorm van de natuurlijke nagel wordt verbeterd
  • Sterke hechting op eigen nagels
  • Blijft tot 4 weken zitten
  • Verstevigen van de nagels
  • Perfecte behandeling voor nagelbijters

Gellak

Gellak is een mooie, stevige lak die op de eigen nagel wordt aangebracht. Door het gebruik van een UV-lamp wordt de nagellak uitgehard en blijft deze lang mooi. Het is zelfs zo dat de nagels alleen bijgewerkt hoeven te worden om de uitgroei weg te werken. Niet omdat het slijt of afbladdert. De lak is er in vele verschillende kleuren! Welke kleur kies jij?

Gellak met verlenging
Gellak is ook erg geschikt om je eigen nagel te verlengen. Door het gebruik van tips wordt er dan extra lengte toegevoegd aan de natuurlijke nagel. Gellak heeft ook een aantal voordelen ten opzichte van acryl. Zo is acryl meer chemisch en kunnen mensen hier allergisch voor zijn. Deze mensen kunnen dan vaak wel tegen gelnagels. Ook is gel minder schadelijk voor je nagel dan acryl. Omdat je de gel verwijderd door deze te weken en niet af te vijlen zoals bij acrylnagels wordt de nagel niet extra beschadigd. 

Maak direct een afspraak of kom langs bij ons in de salon!

Direct afspraak maken