Massages

Ben je op zoek naar een salon waar je terecht kan voor massages? Dan ben je bij Amira Beautycare aan het juiste adres. Sinds kort hebben we het toegevoegd aan onze behandelingen. Je kan bij ons terecht voor een bindweefselmassage of een rug, nek & schoudermassage.
massages amira beautycare Delfzijl

Bindweefselmassage – 45 minuten € 45,00

Deze massagetechniek verhoogt de opname van producten, zorgt voor een optimale doorbloeding en heeft een liftend effect. Daarnaast verzacht het de fijne lijntjes, stimuleert de collageen productie en voert afvalstoffen af.
Het beste resultaat wordt behaald als het in kuurvorm wordt toegepast: 1 keer per week, 4 a 5 opeenvolgende weken. Om de huidconditie optimaal te houden, is het advies tweemaal per jaar een kuur te volgen. Bij een kuur ontvang je 10% korting.

 

Rug, nek & schoudermassage

Heb je een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of fysiek zwaar werk, dan kan dit een aanslag zijn op je rug, nek en schouders. Deze klassieke massage zorgt voor totale ontspanning. Even helemaal opgaan in het moment. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd.

30 minuten sessie € 35,00
45 minuten sessie € 48,00

Maak direct een afspraak of kom langs bij ons in de salon!

Direct afspraak maken